Rreth nesh

Kush jemi ne:

Xhamia Shqiptare Tradita Strasbourg

Qendra kulturore islame Tradita, është themeluar në vitin 2023 si inciativë nga hoxha Gazmend Bajraktari dhe xhemati i tij.

Xhamia gjendet në Strasbourg. Në sallën e xhamisë në të njetën kohë mund të falen rreth 200 xhematë.

Qasja jonë

Misioni
Të ofrojmë mbështetje për të gjithë shqiptarët e Strasbourg-ut dhe përreth.

.

Shërbimet:
Ligjërata shqip
Të pamet
Xhumaja
Mësim besim
Mësim të gjuhës shqipe
Dhe shumë gjéra tjera

Donacion me transfer bankar:

Përfituesi: ASSOCIATION TRADITA
IBAN: FR76 1027 8010 1300 0207 3960 106
Swift / BIC:CMCIFR2A

Donacion me paypal ose kartë krediti:

https://paypal.xhamiatradita.com

Retour en haut